Hazır Dernek Web Sitesi

Dernekler için , aidat takibi , üyelik sistemi olan hazır web sitesidir. Dernek üyelerini sitenizden takip edebilirsiniz. Üyelerin aidat ödemelerini yine sitenizden takip edebilirsiniz.
 

Türkçe ve kolay yönetim paneli sayesinde web sitenizi kendiniz yönetebilirsiniz. Güncellemeler, eklemeler için kimseye muhtaç olmazsınız, ödeme yapmazsınız. İhtiyaç duyduğunuzda telefon ve çağrı açarak ücretsiz teknik destek alabilirsiniz.

Sadece hosting fiyatına , hem hosting hem web sitesi sahibi oluyorsunuz. Bu sayede tasarım için ayrı bir ücret ödemenize gerek kalmamaktadır.

Ücretsiz sağlanan ssl sertifikası ile siteniz güvence altına alınmaktadır. Siteniz https protokolü üzerinden hizmet verecektir.

Tüm sitelerimizde HTML5,Jquery,CSS,PHP6 gibi teknolojiler kullanılarak geliştirilmiştir. Ayrıca tamamı duyarlı siteler olup, bilgisayarınızda, tabletinizde cep telefonunuzda sorunsuz görüntülenecektir. Mobil uyumluluğu sayesinde Google arama motorları için ayrıcalıklı olacaksınız.

Satın aldığınız ürün ile ilgili tamamen size özel tasarım hizmeti satın alabilirsiniz.Sitenizde olmayan bir özellik istediğiniz takdirde sitenize özel geliştirmeler yapılacaktır. Bu hizmetlerimiz ek ücret gerektirmektedir.
 

Çoklu dil desteği bulunmaktadır. Sitenizi istediğiniz dillerde yayınlayabilirsiniz. Kontrol panelden yeni bil seçeneği ekleyip, dil dosyasınından tüm metinlerin çevirilerini yapıp kayıt edebilirsiniz. Tüm alfabeler desteklenmektedir.

Detaylar için tıklayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir