Hazır Web Siteleri

Sitehane.com , farklı sektörler için hazır web siteleri sunmaktadır. Tasarım ve programlaması sektöre uygun şekilde yapılmıştır.

Hemen kullanıma hazır web siteleri :

Firma Tanıtım Sitesi

Bir şirketin tüm ihtiyaçları düşünülürek geliştirilmiştir. Farklı renk seçenekleri ile firmanızın logonuzdaki renkler ile uyum sağlayabilirsiniz. Yeni sayfalar ekleyip , sitemizde olmayan modüller oluşturabilirsiniz. 

Kişisel Blog Sitesi

Hem blog hemde vlog olarak şekilde geliştirilmiştir. Farklı renk seçenekleri ile sitenizi istediğiniz gibi renklendirebilirsiniz. Yeni sayfalar ekleyip , sitemizde olmayan modüller oluşturabilirsiniz. 

Dernek Sitesi

Dernekler için , aidat takibi , üyelik sistemi olan hazır web sitesidir. Dernek üyelerini sitenizden takip edebilirsiniz. Üyelerin aidat ödemelerini yine sitenizden takip edebilirsiniz.

Hukuk Bürosu Sitesi

Bir hukuk bürosunun tüm ihtiyaçları düşünülürek geliştirilmiştir. Farklı renk seçenekleri ile firmanızın logonuzdaki renkler ile uyum sağlayabilirsiniz. Yeni sayfalar ekleyip , sitemizde olmayan modüller oluşturabilirsiniz. 

Genel Web Sitesi

Genel amaçlı web sitesi olup, tüm firma , kurum , dernek yada kişisel web siteleri için uygun tasarlanmıştır. Yönetim paneli ile tüm sitenizi değiştirebilirsiniz.