Web sitenizin kaliteli olmasını nasıl sağlarsınız ?

Kaliteli site oluşturmak çaba ve zaman gerektirir. Bunun 3 temel adımları uygulamanız gerekmektedir.

Birden fazla sayfa veya yinelenen içeriğe sahip siteler oluşturmayın

Çok sayıda site yerine yüksek kaliteli siteler oluşturmanız daha önemlidir. Tek bir siteye odaklanmak ve bilgiyi daha zengin ve içerik bakımından özgün yapmak sadece kullanıcılara değil, aynı zamanda daha fazla kazanmanıza da yardımcı olur. Kullanıcılar çevrimiçi gezinirken, sonsuz sayıda birden fazla sayfa, alt alan adı veya önemli ölçüde genel veya yinelenen içeriğe sahip siteler arasında tarama yapmadan aradıklarını hızlı ve kolay bir şekilde bulmak isterler. İçerik veya şablon tasarımında benzer sayfalarınız veya siteleriniz varsa, sayfaları veya siteleri bir araya getirmeyi düşünün.

Kullanıcılara sitenizi ziyaret etmeleri ve sitenize geri dönmeleri için neden veren içerik sağlayın

Sitenizde içerik oluşturduğunuzda, sayfanın benzer konuları kapsayan sitelerle karşılaştırıldığında önemli bir değer veya hizmet sağlayıp sağlamadığını kontrol edin. Sitenizi diğerlerinden ayıran orijinal içerik oluşturun. Bu, yararlı arama sonuçları sağlar ve ziyaretçilerinizin geri gelmesini sağlar.

Vaat edilen bilgileri veya hizmeti sağlayın

Bir ürün veya hizmet sunduğu anlaşılan siteler oluşturmak yerine kullanıcıları birkaç sayfada gezinmeye ve reklamları görüntülemeye yönlendirmek , olumsuz kullanıcı deneyimlerine sebep olacaktır. Sitenizin güvenilmez olarak algılanmasına neden olur. Ziyaretçilerinizin hangi ürün, mal veya hizmetlerin vaat edildiğini bulmak için sitede kolayca gezinebildiğinden emin olun.

Sitehane ürünleri kaliteli site için gerekli kriterlere uygun şekilde tasarlanmıştır. Kaliteli web siteniz olması için hemen sitenizi oluşturabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir