Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) Neden Önemlidir ?

Aralık 2019 itibariyle internette 1,3 milyar web sitesi bulunmaktadır. Bu web sitelerin çoğu aktif olmamasına rağmen, online dünyada rekabet oldukça yüksektir. Bu nedenle erişimlerinin artması için küçük işletme ve girişimcilerin web sitelerinin arama motorlarında görünür olması önemlidir. Milyarca sitelerin arasında , sizin sitenizin görünürlüğü , arama motoru optimizayonu ile üst sıralara çıkmaktadır.

Sitehane hazır web siteleri tamamen arama motoru optimizayonu yapılarak geliştirmiştir. Tüm sitelerde seo , varsayılan olarak kullanılmaktadır.

Web sitenize yazı, resim ve video eklerken odaklanmak istediğiniz anahtar kelimeleri entegre etmelisiniz. Bunun doğal şekilde yani abartmadan yapılması gerekmektedir. Oluşturduğunuz içeriklerin , kolay takip edilebilir olması ve ziyaretçilerinize değer sunması gerekmektedir. Örneğin bir balık restoranınız olsun. Sitenizde, “Hakkımızda” ve “Menü” sayfalarınızda “balık restoranı” anahtar kelimesini kullanabilirsiniz. Bir blog sayfası oluşturursanız işletmenizle ilgili güncel bilgiler, iş alanınızla ilgili makaleler paylaşabilirsiniz. Aynı zamanda Google Benim İşletmem hesabı oluşturup ve müşterilerinizden yorumlar alabilir , Google haritalarında da görülebilir olabilirsiniz.

Google Benim İşletmem

Online dünyanın kuralları hızlı ve sık bir şekilde değişmektedir. Bu nedenle web sitenizin performansını düzenli bir şekilde ölçümlemeniz ve gerekli olduğunda iyileştirmeler yapmanız önemli. Sitehane , bu işlemleri sizin adınıza yapmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir